KWB Centrum Vilvoorde

logo Vilvoorde

Bericht
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

    You have declined cookies. This decision can be reversed.

Glaasje met gerookte zalm en appel

Glaasje met gerookte zalm en appelBenodighedenvoor: 2 personen

  • 75 gr Gerookte zalm 
  • 0,5 Appel naar keuze 
  • 0,5 klein potje Platte kaas natuur 
  • Bieslook 
  • Peper 

Bereidingswijze:

  • Snijd de appel naar keuze in kleine blokjes. Kies hier naar smaak voor een zoete jonagold, of voor het zure van een granny smith.
  • Meng de appelblokjes met de platte kaas, peper, en fijngesneden bieslook
  • Doe in 2 aperitiefglaasjes een laagje van de appelblokjes met platte kaas
  • Snijd de gerookte zalm in reepjes en verdeel het over de glaasjes
  • Laat dit enkele uren in de koelkast staan zodat de smaken goed met elkaar vermengen
  • Net voor het opdienen met een sprietje bieslook afwerken en een partje appel

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.