KWB Centrum Vilvoorde

logo Vilvoorde

Bericht
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

    You have declined cookies. This decision can be reversed.

Tomatengazpacho met mozzarellabolletjes en gearomatiseerde basilicumolie

Ingrediënten

  • 75 g mozzarelline (bolletjes mozzarella)
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 teentje look
  • 1/4 rode Spaanse peper
  • 1/8 rode ui
  • 1/2 paprika
  • 1 eetlepel zure room
  • 1 eetlepel rode azijn
  • 1/4 dl olijfolie
  • peper - zout

 

  •  1/2 handvol jonge spinazieblaadjes
  • 1/2 pakje basilicum
  • 1/4 dl olijfolie (voor de basilicurnolie)
  • 1/4 dl druivenpitolie

Bereiding

  • Schil de komkommer, snij in grove stukken en mix met de tomaten, de look, de Spaanse peper, de rode ui, de zure room, de olie en de wijnazijn tot je een gladde massa bekomt. Kruid met peper en zout.
  • Blancheer de spinazie en het basilicum. Laat uitlekken, spoel met koud water en meng met de olie. Kruid met peper en zout.
  • Vul een soepbol met gazpacho, voeg de mozzarellabolletjes toe en garneer met de basilicumolie en een paar druppels olijfolie.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.